Op advies van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren zijn wij op dinsdag 17 maart officieel gestart met les geven op afstand. Voor zowel uw kind/pupil, als voor ons is dit een eerste keer. Wij doen onze uiterste best om alle schoolzaken zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Hieronder treft u belangrijke informatie zodat u uw kind/ pupil goed op weg kunt helpen bij het volgen van de lessen vanuit huis.

Inloggen Webmail/ Magister lukt niet

Op deze website kan uw kind/ pupil rechts bovenaan op de homepagina op ‘Handige links’ klikken om in te kunnen loggen op de Webmail of in Magister. Mocht uw kind/ pupil zijn of haar wachtwoord vergeten zijn of niet in kunnen loggen om een andere reden. Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@sterrencollegehaarlem.nl. Wij proberen uw kind/ pupil zo snel mogelijk te helpen zodat hij/ zij wel de lessen op afstand kan volgen.

Office 365 mogelijkheden via Webmail

Wilt u uw kind/ pupil erop wijzen dat wanneer men inlogt in de Webmail, men door te klikken op de negen puntjes links bovenaan, ook vele andere belangrijke programma’s gratis tot de beschikking hebt. Denk hierbij aan Word, Excel, Powerpoint etc.

Namenlijst en e-mailadressen medewerkers

Vanwege deze uitzonderlijke situatie bieden wij u de gegevens van onze medewerkers middels een namen + e-mailadressenlijst. Wij vragen u ons alleen te contacten voor dringende zaken.

Verstuurde brieven rondom coronavirus

Wij zullen zoveel mogelijk up-to-date informatie met u delen over onze maatregelen omtrent het heersende coronavirus. Lees de eerder verstuurde brieven nogmaals.

Veelgestelde vragen omtrent coronavirus

Logischerwijs heeft u vragen over wat het betekent voor uw kind/ pupil om onderwijs op afstand te volgen, of wat het gevolg is van het feit dat de eindexamens niet meer doorgaan en hoe de opvang voor uw kind is geregeld. Op de website van ‘Ouders en Onderwijs’ treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent het coronavirus.

Algemene vragen omtrent onze maatregelen

Heeft u algemene vragen over het beleid van het Sterren College rondom het coronavirus? Stuur ons dan een e-mail via info@sterrencollegehaarlem.nl.