Een van onze leerlingen, Kayleigh de Bruin, is in de vakantie onderscheiden met een lintje. Hieronder een stukje dat er over geschreven is.

Vandaag reikte burgemeester Frank Dales in het gemeentehuis van Velsen vijf Koninklijke Onderscheidingen uit en voor het eerst dit jaar ook twee Jeugdlintjes. Sommigen werden met een smoesje naar het gemeentehuis van Velsen gelokt.

Onder grote belangstelling van familie en vrienden en in aanwezigheid van leden van het college van burgemeester en wethouders zijn vandaag vijf Velsenaren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Nieuw dit jaar is het Velsense jeugdlintje. Twee Velsense jongeren kregen deze speciale onderscheiding, omdat zij zich op een bijzondere manier inzetten voor anderen en hiervoor een onderscheiding verdienen. Frank Dales heeft ook nog twee heren uitgenodigd die geen lintje, maar bloemen kregen. Zij hebben een heldendaad verricht.

Op de foto (gemaakt door Reinder Weidijk) staan op de bovenste rij, van links naar rechts: Danny de Lange, Jan Pieter Schoon en Gerald Hofstra. Op de middelste rij van links naar rechts: Jeremy de Lange, Christa van Dam, Theo Rienstra en Ben Wellink. Op de onderste rij van links naar rechts: Kayleigh de Bruin en Demi van Straaten.