Haarlem-3 april 2019
Het zijn de Sterren Collegeleerlingen, die vandaag, in weer en wind, met 6000 rozen de BAVO “in bloei hebben gezet” ter ere van het internationaal bekend staande Floral Event Holland 2019.
Het event heeft als deelnemers de Keukenhof in Lisse, het Bloemencorso van de Bollenstreek en de Basiliek de nieuwe BAVO met het thema: “De nieuwe BAVO bloeit”.
De kathedraal, de grote Basiliek aan de Leidsevaart in Haarlem, wordt vandaag van binnen en van buiten door leerlingen van diverse Groen-opleidingen in Noord- en Zuid-Holland versierd met de mooiste bloemstukken.

Sterren College en de brandweer
De leerlingen van het Sterren College hadden de primeur en de eer om als enige Haarlemse school deel te nemen aan dit bijzondere project.
Aan de voorzijde van de Basiliek, langs de Leidsevaart, hebben onze schoolleerlingen de tekst: “De nieuwe BAVO bloeit” gerealiseerd en met 6000 rozen versierd.
Het was de brandweer van Haarlem, die langs kwam om de bloemen van water te voorzien, waarbij ook onze leerlingen om beurten de brandweerslang mochten vasthouden.

Prachtig resultaat
De deelnemende leerlingen: Nova Engeringh, Sammy-Jo Webster, Isabel van ’t Hof, Thyra Jans, Annabel Jordans, Evi Metzelaar, Britt Lasschuit, Kira Stolting, Wiam Boualahna Bouassab, Larissa Boer, Shirley Hanzelaar, Liano Denie, Dirk Valk en Guillano Fabbri, mogen trots zijn op het prachtige resultaat, dat wij allemaal vanaf vandaag kunnen bewonderen.

Dank
Onze dank gaat uit naar:
onze leerlingen, de sponsors: Denie schilders, Dekatuin Haarlem, dhr. Hanzelaar, Karwei, meesterbinder Ingeborg Kemperman, de brandweer van Haarlem en onze begeleidende docenten Julia de Jong, Johan Görtemöller en Els Becking.

Voor meer fotomateriaal verwijs ik naar de foto’s op de Facebook pagina’s van het Sterren College en de nieuwe Bavo, www.sterrencollegehaarlem.nl
en www.denieuwebavobloeit.nl